Dinsdag, 12 april 2011

NB. Het is eindelijk gelukt het filmpje van ons vertrek uit Alcoutim op de Guadiana-rivier te uploaden. Je kunt het vinden in het bericht van 27 februari 2011.

Almerimar 4

Rare dag. Afgezien van de douche ben ik slechts tot aan het kraantje, twee meter rechts van de boot op de kade, gekomen om de kakkerlak-bestrijder te verversen en Ingeborg niet verder dan de kikkervijver om weer foto’s te maken. Voor de rest zijn we de boot niet af geweest. De dag begon met een douche in de ruimten die daartoe zijn ingericht voor Darsena 1 en 2. De douchehokken hebben geen deuren, dus opschieten. Het is niet druk. Op de boot koffie, lezen, internetradio 1, e-mail van Suus beantwoorden, kikkers fotograferen, met Miriam praten via Skype (50 minuten!). Ik ben een groot deel van de dag bezig met de weblog. Het filmpje van ons afscheid van de Guadiana staat er eindelijk op (27 februari 2011). De pagina met Video’s gooi ik er helemaal af want daar kan allang niemand, ikzelf incluis, meer bij. Hoe dat zit weet ik niet. Ik stuur een e-mailtje naar support van WordPress maar heb geen vertrouwen of, en zo ja wat voor antwoord er komt. We kijken naar een joetoeb-filmpje van DWDD waarin ze het hebben over mama appelsap. Suus vertelde dat ze dubbel had gelegen van het lachen. Nou, wij ook hoor. Uitermate hilarisch hoe je in teksten van bekende (pop)songs rare Nederlandse zinnen kunt herkennen. Echt iets voor mij! Philip en Marion van de Passion zijn gisteren hier binnengelopen en komen nu even bij ons langs. Het werd een heel geanimeerde middag bij ons in de kuip, onder het genot van een kopje rode wijn en een crackertje met zalm, afgetopt met een kappertje. Ik kan natuurlijk niet al teveel details vermelden want we kennen mekaar pas.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s