Maandag, 25 april 2011

Cartagena 3

De hele dag bewolkt en regen, niet veel wind. Sogges lezen, ma nog even bellen en boodschappen doen bij de Spar in het centrum. Des middags, toen het een beetje droog werd, na het broodje rookworst en boekie lezen wandelen door de stad met het grote fototoestel in de rugzak. We hebben nog uitgekeken naar een cafe dat “Marinera” zou moeten heten om daar de groeten van Kees en Suus over te brengen. Niet gevonden. Foto’s maken van het Theatro Romanum.

Theatro Romanum in Cartagena

nog steeds het Theatro Romanum

Toen begon het weer te regenen. Na te hebben geschuild er toch maar door. Nog een beetje rondscharrelen over het terrein van het Castilio de Concepcion en daarna maar naar de boot want we werden toch wel ietwat nat. Ingeborg nam de rugzak met het fototoestel op haar rug onder haar vest. Net Quasimodo. In Nederland is het nog steeds zomers warm. Eenmaal op de boot houdt de regen ineens op. Zo gaan die dingen. Even dit stukkie tiepen, 2 foto’s van het Theatro inhijsen en vervolgens de zooi weer in het havengebouw op de weblog zetten. Maar eerst een biertje.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s