Maandag, 8 augustus 2011

Siracusa 5

Lang in bed liggen lezen. De windscoopers doen hun werk goed. Het is binnen lekker koel (28 graden). Te 10.00 uur naar de kant. Daar treffen we Margriet en Edze. We spreken af vanavond bij ons te “borrelen”. Wandelen door de oude stad. Mooie gevelversieringen en fraaie uitzichten.

ff (=fraaie fontein)

fk (=fraaie koppen)

fu (=fraai uitzicht)

Sommige stegen gaan we niet in vanwege versperringen en blaffende honden die loslopen (ik ben nou eenmaal een lul in die dingen). Sjonge, wat is dat Ortigia mooi! Ik meen het, echt! Na een uur slenteren zijn we alweer moe, shit, en gaan we naar de markt om verse spullen te halen. Die markt, daar wil ik wel elke dag naartoe maar dan zonder dingen mee terug te moeten sjouwen! Je kijkt je ogen uit. T.a.b. komen Piet en Wiets langs om te vragen of we bij hen een borrel komen drinken. Nou, dat treft zeg. Ik nodig hen op mijn beurt uit bij ons te komen vanavond omdat wij Edze en Margriet voor vanavond al bij ons hebben uitgenodigd. Ook goed! Ik ga even langs bij Edze en Margriet, dat vind ik wel zo netjes. Ze hebben er geen probleem mee. Dus dat belooft een drukke gezellige kuip te worden op de Wing IV vanavond. Te 17.30 uur zijn we er klaar voor met nootjes, olijven, wijn, bier en de onvermijdelijke pinda’s! Ik denk dat ik ergens vandaag mijn linker wijsteen gekneusd of gebroken heb. Het doet verrekte pijn maar ik laat niks merken, want ik ben stoer. Het is uitermate gezellig, het gesprek bijzonder geanimeerd, waarbij de ervaringen en de tips heen en weer vliegen! Daar kunnen we wat mee. De rest is vertrouwelijk en kan slechts gepubliceerd worden met de toestemming van de, inmiddels niet meer bereikbare, betrokkenen. Rond 21.00 uur of 21.30 uur (dat weet ik niet meer zo precies) werd de bijeenkomst opgebroken. Moe maar voldaan enzovoort.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

2 reacties op Maandag, 8 augustus 2011

  1. Peter en Metty zegt:

    reg???? ERG natuurlijk

    Like

  2. Peter en Metty zegt:

    We hebben net alles gelezen. Je schrijft erg leuk Willem. Ik moest reg lachen. Vele bekende foto’s ook van Siracusa. Jaaaaaaa, mooi daar nou. Wij gaan morgen verder. Lieren AF. Dat wil zeggen, er zitten nog een aantal kleinere aan masten en gieken. Zijn ook nodig aan een beurt toe. Laterrrrrrrrrrrr. Groet P en M

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s