Woensdag, 14 september 2011

Landsmeer – Edam – Landsmeer

Onderweg naar de club: een agressieve automobilist komt met een tering gang ons achterop rijden op de afrit richting Volendam van de A 10 ringweg in Noord, als ik net links voorsorteer. Bij het stoplicht draait hij zijn raam naar beneden om mij eens flink de waarheid te zeggen. Het is maar goed dat mijn ramen niet meer naar beneden kunnen anders waren er misschien klappen gevallen. Lang leve de fijne mentaliteit in het Nederlandse verkeer. Op de club: koffie en internetten.

heg langs de A-steiger

Na de koffie terug naar Landsmeer, lezen, stukje schrijven. Linda belt: we weten geen van beiden een cadeau voor Ingeborg. Ingeborg is de hele middag op bezoek bij een oud-collega. Saves 2e hands nassi.

uitzicht op de tuin als ik zit te typen

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s