Vrijdag, 9 september 2011

Landsmeer – Ilpendam – Edam – Purmerend – Landsmeer

We “krijgen” een nieuwe wasmachine, Jeeeeee! Tussen 10.00 uur en 13.00 uur wordt ie afgeleverd volgens de telefooncomputerstem van Indesit. Ingeborg gaat dus in ons huis zitten om het ding te ontvangen. Dit hebben we gisteren met de huurder afgesproken. Ikzelf ga naar Edam, koffie drinken “op de club”. Het is redelijk weer. We zitten buiten. Frits en Olga zijn er ook, met cake. Vandaag weinig koffiedrinkers. Ik vertel over mijn ervaringen met de AWUS 036 NH Wifi antenne. Frits wil er ook één en Joep, die later binnenkomt, ook. Ter plekke besteld via het internet: www.yatow.de . Als Ingeborg belt rijd ik weer naar Ilpendam. De wasmachine is geïnstalleerd en aangesloten en Ingeborg heeft ‘m getest. De handleiding, in het Engels, hebben we bovenop de machine gelegd, inclusief het telefoonnummer dat ze moeten bellen bij storingen. Als het weer fout gaat kunnen ze het zelf uitzoeken. Dat is ook weer opgelost, een beetje duur, maar het is opgelost. Ik zet Ing af bij de dorpskapper en rij door naar Ma, bij wie ik mijn bammetje opeet. Als Ingeborg klaar is bij de kapper rijden we door naar Purmerend en halen bij de BCC een electronische boekenlezer. Dit is het cadeau voor Ingeborg d’r verjaardag. Bij de Kruidvat halen we ook nog even gauw een grote nagelknipper, want die heb ik op de boot laten liggen. In Landsmeer vinden we in de buurt van “ons huis” ternauwernood een parkeerplaats; dat is in de wijk waar wij wonen wel een beetje een probleem. De TV gaat dezer dagen alleen maar over “9-11”.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vrijdag, 9 september 2011

  1. Wasmachine zegt:

    En is de wasmachine ondertussen binnengekomen? Bevalt de Indesit?
    Groetjes,
    Nathalie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s