Zaterdag, 17 september 2011

Landsmeer – Ilpendam – Medemblik – Landsmeer

Ik moet nu toch echt de achterstand in de weblog wegwerken want anders ben ik alles vergeten. Vanmiddag gaan we op verjaarsvisite bij Rietje en Marijn in Medemblik. Tot 15.00 uur zit ik na te denken en te typen. Het gaat langzaam omdat ik steeds word afgeleid door de televisie. Te 14.00 uur ben ik klaar. Te 15.00 uur naar Ilpendam. Bij Ma haal ik m’n GSM die ik daar heb laten liggen op. Daarna rijden we langs ons huis om daar de koperen plaat op de vloer voor de haard te plakken. Nu we er toch zijn vraagt de huurder of we soms een touwtje hebben om de kip aan het spit samen te binden. Ja hoor, een zak vol in een la van de werkbank in de garage. Ik vergeet te zeggen dat ze de afzuiger boven de Boretti niet op standje 4 moeten zetten omdat dan het rooster buiten in de muur eruit wordt geblazen. Volgende keer maar. Ik kondig wel aan dat ik een keertje terug kom om de dakgoot leeg te maken. Te 16.00 uur zijn we in Medemblik. Het wordt een heel gezellige middag en avond met een heerlijke door Rietje zelf gemaakte Thaise schotel. We kletsen over van alles en nog wat.

Marijn en Rietje

Van Marijn die 140 Gieg muziek op zijn laptop heeft neem ik een selectie van van alles en nog wat over, zo’n 1200 nummers. Ik heb nu wel een heleboel dubbel maar dat zoeken we later wel uit. Aan de hand van de boeken in hun boekenkast maak ik ook een lijst van auteurs waarvan we de boeken van het internet gaan halen en op de E-reader zetten. Tevens zie ik kans om de stukjes tot en met 16 september op de weblog te zetten. Voor we het weten is het bijna half twaalf. Tijd om naar huis te gaan. Te 00.00 uur zijn we T.i.l. (=terug in Landsmeer). We kijken nog een uurtje naar een aflevering van een vervelende Engelse misdaadserie en dan naar bed.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s