Zaterdag, 1 oktober 2011

Landsmeer – Purmerend – Landsmeer

Welk een geluk valt ons ten deel! Wederom een prachtige, zonnige dag! D’r is niks mis met het klimaat in Nederland! Het is zaterdag. Vanoggend gaan we nergens heen, afgezien van een wandelingetje naar de Deen voor een boodschapje.

“De Deen” in Landsmeer, smaakvol weggewerkt achter leuke geveltjes

Ik zit de hele oggend onderuit gezakt op de bank, naast de open schuifpui, de duizenden boeken die we van Ron digitaal aangeleverd hebben gekregen in de iPad per auteur te ordenen en dubbele exemplaren weg te gooien. Daar ben ik nog zomaar niet mee klaar! Als luns eten we een restant gerookte zalm (nog over van Linda d’r verjaardag) op bruin brood. Net op tijd want erg lekker smaakt het niet meer. Nog even doesen en dan op weg naar Mans en Agetha in Purmerend waar we lekker relaxed gaan barbecuen. Coos en Elles zijn er ook. We zitten gezellig uit de zon op het terras voor de woonark van Mans en Agetha, af en toe opgeschrikt door op het pal langs de erven van de woonarken lopende fietspad langs scheurende pizza-koeriers en andere verkeersdelinquenten. Ik had eigenlijk die zalm niet moeten eten want er is een overvloed van heerlijke hapjes en drankjes. We kletsen over van alles en nog wat. Heel gezellig allemaal! Op de barbecue is ook niet beknibbeld. In een ongedwongen sfeer eten wij ons buikje rond (ja, ja, ik weet zelf wel dat mijn buikje al rond is; het is maar een gezegswijs!).

b.b.r.: barbecue buikje rond

Coos en Elles moeten om plm. 20.30 uur nog naar een familiefeest en wij gaan dan naar binnen (het wordt toch wel een beetje fris) om nog een kopje koffie te drinken. Te 22.00 uur of zo scheuren we ons los van Mans en Agetha want we moeten morgenochtend nog een laatste keer zwemmen in het Leeghwaterbad voor we naar Malta teruggaan. Te 22.30 uur zijn we t.i.L. en trekken wij ons terug voor de nacht.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s