Woensdag, 28 september 2011

Landsmeer – Edam – Purmerend – Zaandam – Landsmeer

Naar de club in Edam. In Monnickendam hoor ik bij het afremmen en optrekken een duidelijke rammel “in het vooronder”. Niet goed. Eerst maar koffie drinken buiten op het terras achter het clubhuis. Het is prachtig weer en het is gezellig en de koffie smaakt goed. Ik mis dit nu al. Even internetten. Daarna spoorslags naar Van Lieshout. Elmer, de chef-monteur geeft ons meteen een leenauto mee. We moesten morgen toch de auto brengen voor het vervolg van het storing zoeken in de centrale vergrendeling etc. Dit kan er ook nog wel bij. Met de leenauto rijden we over de A7 naar Dekker Watersport en kopen daar een Griekse beleefdheidsvlag (5 euro goedkoper hier), een LED hoofdlamp (de derde of de vierde), een LED vervangingslampje voor boven mijn bed (we proberen het nog maar een keer) en twee nieuwe schuurpadjes (voor onderwater).

stilleven

Henk de Velde schuifelt ook tussen de schappen; ik dacht dat ie was gestopt met zeilen. T.i.L. (=terug in Landsmeer) lezen op de e-reader en de iPad en een beetje typen. Saves eten we A.G.V. (sla, slavinken, aardappelen). Het is nog steeds mooi weer. Wij treffen het toch maar hier in Holland!

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s