Woensdag, 19 oktober 2011

Porto Turistico di Marina di Ragusa 5

Het leven kent z’n ups en downs. Laat ik met de downs van vandaag beginnen. Er is een spaak gebroken van het voorwiel van één van de vouwfietsjes, bovendien zit ie opeens onder de roest; troep is het (Talamex). Nog een down: de hoofdlamp die we in Nederland kochten bij Dekker Watersport voor 16 euro of zo is ook troep. Doet het niet. Goed, dat hebben we ook weer uit ons systeem. De ups nu. Het was vandaag wederom een fraaie dag. Volop zon en lekker warm. Ik heb Cees en Anneke een beetje geholpen bij het repareren van een gat in de bodem van hun bijboot.

voorbereidingen

hier help ik een beetje

Daarna hebben we bij ons aan boord een kopje koffie gedronken. Hans en Ina van de “Lowlander”, een grote catamaran, kwamen er ook bij. Heel gezellig. In de middag hebben we de bimini eraf gehaald en opgeruimd en Ingeborg heeft een wasje gedaan. Daarna zeer lang zitten lezen. Te 07.00 uur eten en dan spelletjes doen op de Windows-computer (Ingeborg) en ik dit tiepen. Spannend hè? Morgen gaan we met de bus naar Ragusa (zomaar), maar eerst even langs de fietsenmaker om te informeren naar nieuwe spaken.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Een reactie op Woensdag, 19 oktober 2011

  1. Cees en Aly Gremmen zegt:

    Hoofdlampie kopen????? Ik heb er net 2 gekregen van zwager Willem en zus Maria, volgens mij van de Aldi of de Lidl, volgens mij 5 euri p.st.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s