Zaterdag, 12 november 2011

Porto Turistico Marina di Ragusa 29

Kijk, dat krijg je nou als je het schrijven een dag uitstelt. Ik weet bij God niet meer wat ik gisteren (12/11) allemaal gedaan heb. Ik denk dat ik het heel druk heb gehad want het is opeens zomaar zondag. De tijd flitst voorbij. Ik weet nog wel dat ik wederom wasjes gedaan heb want daar heb ik foto’s van (bewijs!).

bewijs!

Verder heb ik saves het laatste restje nasi (smaakte inmiddels wel erg pittig) gegeten. Ik denk dat ik nu meteen maar het stukje van vandaag, zondag 13 november, ga schrijven anders wordt dat ook weer niks. Oh ja, ik vergeet zomaar dat ik met Ingeborg uitgebreid heb geschijpt!

Ingeborg schijpend op de computer van Rietje in Medemblik!

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zaterdag, 12 november 2011

  1. Cees Gremmen zegt:

    Ziet er allemaal heel professioneel uit, zowel de was als die skype-foto, hou vol nog een paar dagen.
    C&A

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s