Dinsdag, 14 juli 2015

Pauillac 3

De mast staat er nog niet op. Gaat waarschijnlijk niet gebeuren ook. Woensdag, morgen dus ben ik aan de beurt! Er zijn problemen! Ik denk zelf dat de hijskraan te klein is, had ik eerder moeten zien.

Time out, rust, vakantie. Ik wou eigenlijk helemaal stoppen om van de dagelijkse druk af te zijn (had al een afsluitend stukje klaar, die komt nog een keertje!), maar Ingeborg heeft me overgehaald om gewoon even een time out te doen. Nou, dat kan natuurlijk altijd. Dus, een paar dagen komt er effe niks. Geen foto’s want die nemen we niet of nauwelijks momenteel en geen gezeik meer over hoe laat ik wel niet wakker werd; ik werd er zelf niet goed van. De tegenslagen met de motor en nu met de mast dragen ook niet bij, maar het heilige moeten staat me in ieder geval niet meer aan. Dus. Tot nader order.

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dinsdag, 14 juli 2015

 1. Peter en Metty zegt:

  Succes en sterkte met alles. Dat van de motor heb ik gemist. Welke tegenslag hebben jullie daarmee? Maar de mast staat er weer op begrijp ik, fijn. In ieder geval BEDANKT voor de vaak kostlijke stukjes Willem. Goede tijd daar. Groet en troostkusje van Peter en Metty.

  Liked by 1 persoon

  • wingiv zegt:

   Hoi Metty en Peter! Bedankt hoor, voor jullie goede wensen. Hij, de motor liet het een beetje afweten op de Garonne, met alle gevolgen van dien. Het staat op de weblog in geuren en kleuren. Ondertussen zijn we natuurlijk al weer een eind op streek, zitten nu in La Rochelle! Ik blijf toch nog een beetje doorlullen hoor op de weblog. Ben er al overheen!

   Groetjes van ons!

   Like

 2. Hi Willem en Ingeborg. En van je hela, hola, houdt er de moed maar in. Joh, Willem, van tegenslagen wordt je alleen maar beter. Als straks alles wel volgens plan verloopt voel jij en Ingeborg zich als een koning. Nou, en dat is een goed gevoel. Natuurlijk balen. Maar het is zonde van je tijd . En die verhalen, hebben wij ook een beetje rust, ha, ha. Niks moet, maar ik begrijp wat je bedoeld. Ik loop ook weer een dag of vijf achter. Het moet wel leuk blijven, toch. Lieve groet Cees en Marijke.

  Liked by 1 persoon

  • wingiv zegt:

   Hoi Marijke en Cees. Jullie rust, ik rust. Zo gaat ie goed! Vandaag, 17 juli gaan we weer op pad. Wie weet krijg ik weer zin om te schrijven. Groetjes van ons!

   Like

 3. Cees zegt:

  De mast komt erop en volgende week vaar je lekker langs de mooie Franse kust. Gewoon drie foto’s per dag publiceren en de teksthoeveelheid weer langzaam opvoeren. T’is toch een soort therapie.

  Liked by 1 persoon

  • wingiv zegt:

   Je had helemaal gelijk, Cees. De mast staat er weer op. Gelukkig hadden ze hier nog een dingetje waarmee het wel kon! De rest zien we nog wel, dat van die therapie bedoel ik
   Groetjes van ons!

   Like

 4. “Like” maar eigenlijk bedoel ik “dislike” 😋 Veel succes met het terug plaatsen van de mast! Hoop dat alles meevalt: men lijdt het meest door het lijden dat hij vreest… (Of is het wat hij vreest?)

  Liked by 1 persoon

 5. Ron zegt:

  Hoi Willem,
  Morgen een nieuwe dag en een nieuwe morgen ,
  dus kan er van alles gebeuren,
  mast er op? foto’s gemaakt dan ben jij blij.
  en wij ook met een verslag mooi en geestig vol humor en humeur.
  keep on sailing.

  groet ron

  Liked by 1 persoon

 6. Jan en Jolanda Veltkamp zegt:

  Kom op WiIlem, houd de moet erin!! Je maakt zoveel mensen blij met jou leuke stukjes, waaronder wij. Maar neem je tijd ervoor. Gr Jan en Jolanda

  Liked by 1 persoon

 7. Linda zegt:

  Groot gelijk hoor paps, niets moet (al ga ik waarschijnlijk, net als een aantal andere ‘fans’, je stukkies wel missen). Moet ik maar ff wat anders verzinnen tijdens mn pauzes op het werk 😆 Veel sterkte daar. Hoop dat alles met een sisser afloopt..

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s