Vrijdag, 25 december 2015

Ilpendam

Het is nu 24 januari en ik ben nu wel zover dat ik weer een dingetje op het internet kan zetten, na een dikke week met een zware verkoudheid rondgelopen te hebben, waarbij af en toe, vooral snags, behoorlijk werd gezweet, dus misschien was ik wel echt ziek. Het is een foto-albummetje geworden van eerste kerstdag die wij traditioneel doorbrachten met de kinderen en Ma bij ons thuis. Ricky en Linda verzorgden wederom een voortreffelijke haute cuisine maaltijd met de nodige gangen. Het was heerlijk en zeer lekker. Ook Ma genoot volop en hield zich niet in. Kijk, zo wordt je oud!

_DSC9065

_DSC9067

_DSC9069

_DSC9071

_DSC9074

_DSC9085

_DSC9086

_DSC9090

_DSC9092

_DSC9098

_DSC9127

_DSC9139

_DSC9143

Nadat iedereen weer thuis was hebben Ingeborg en ik als de weerlicht alles helemaal opgeruimd en de stinkende kerstboom achter de rododendrons gesodemieterd, opdat wij de volgende dag ons konden concentreren op vertrek naar de boot! Het was een fijne dag en een fijne kerstmaaltijd!

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s