Zondag, 24 juni 2018

In een geheime lade vond ik nog twee stukjes die ik vergeten was te publiceren. Bij deze.

Mosselplaat 5

Kwart over twaalf. Vanmorgen weer een stukje afgescheiden: 20 juni. We liggen hier gezellig en tevree. Het is al een stuk drukker op het water. De twee meisjes zijn vertrokken en de oudjes achter ons, op hun omgebouwde Taling, liggen er nog. Die hebben ook geen haast meer. Ik heb Ma net gebeld, vlak voordat ze eten ging maken. Ze was goedgemutst. Ze heeft in de tuin gewerkt vanmorgen, de plantjes water gegeven en gisteren is zij naar de bibliotheek geweest en heeft negen nieuwe boeken gehaald in de grote letter-editie. Kranig hè, voor een 98-jarige!

We liggen hier lekker en hebben niet het gevoel dat we ons vervelen. Na het schrijven heb ik genoeglijk zitten lezen en met mijn mobieltje een extra “bundel” internet besteld: 1000 MB voor 7,99 euro. Hij doet het echter niet, ik krijg niks gedaan om het stukje op de website te zetten, alles staat “vast”. Even afwachten, misschien komt het doordat het zondag is en doet ie het straks weer. Ik vraag me af of er voetballen is vandaag. Daarvoor heb ik momenteel geen aanwijzingen. Ik ga Linda bellen of zij even in de gids kan kijken. Had ik Ma moeten vragen. We gaan een broodje jonge Goudse kaas eten.

Kwart over negen (saves alweer). We zitten tv te kijken, voetballen en dergelijke. De hele dag niets bijzonders gedaan, niets te melden. Het regent niet. Ik denk dat het de hele week droog blijft. Geen foto’s vandaag.

PS. Ik heb gebeld met het klantenservice-nummer van de KPN om te vragen hoe het zat met mijn bundel. O, meneer, hij deed het hoor, maar hij is alweer op, u hebt hem opgemaakt. Ik ga overstappen op Tele 2. 

Dit bericht werd geplaatst in Logboek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s